Medlemsmøde mandag d. 22. april

Klubbens medlemmer inviteres til en uformel informations- og dialogaften mandag d. 22. april kl. 19-21 i klubhuset.

Bestyrelsen vil på mødet informere om planerne for det nye bagrum, som er under opførelse, og om de spændende baneændringer, som er planlagt klar i forbindelse med klubbens 20 års junilæum. Der vil blive mulighed for at kommentere og stille spørgsmål.

Desuden vil klubbens nye medarbejdere, Susanne Simonsen, Lars Bremer og Karsten Paaske være tilstede, og måske kunne de lokkes til at fortælle lidt om sig selv og deres første oplevelser af at være blevet en del af Give Golfklub.

Vi håber at rigtig mange vil møde frem og være med til at gøre aftenen spændende.

Ingen begivenheder

INFO VEDR. BANEN

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.