;

Medlemsmøde mandag d. 22. april

Klubbens medlemmer inviteres til en uformel informations- og dialogaften mandag d. 22. april kl. 19-21 i klubhuset.

Bestyrelsen vil på mødet informere om planerne for det nye bagrum, som er under opførelse, og om de spændende baneændringer, som er planlagt klar i forbindelse med klubbens 20 års junilæum. Der vil blive mulighed for at kommentere og stille spørgsmål.

Desuden vil klubbens nye medarbejdere, Susanne Simonsen, Lars Bremer og Karsten Paaske være tilstede, og måske kunne de lokkes til at fortælle lidt om sig selv og deres første oplevelser af at være blevet en del af Give Golfklub.

Vi håber at rigtig mange vil møde frem og være med til at gøre aftenen spændende.