Turneringer Give Golfklub

Velkommen til turneringer i Give Golfklub, vi har gennem sæsonen ca. 20 officielle turneringer med spændende og flotte præmier fra vore sponsorerer.

Næsten alle turneringer er åbne - dvs. også for DGU medlemmer fra andre golfklubber, samt for juniorer fra 10 år.

De fleste turneringer spilles som Gunstart - hvor alle spiller slår ud på hullerne samtidig, dette betyder også at spillerne kommer hjem  til klubhuset på ca. samme tid, så der er altid et dejligt socialt liv i klubhuset efter tuneringeren, mens man venter på afgørelsen, og der er mulighed for at  gennemgå alle slagene der er slået ude på banen med kammeraterne -  det er altid spændende hvem der  var "bedst idag"?

Oversigt over de forskellige turneringer findes på hjemmesiden

OBH Nordica - Tefal Åbningsturnering 2018, er den første officielle turnering og er altid velbesøgt af rigtige mange golfspiller der bare venter på en dejlig sæson på golfbanen.

tor d. 21 feb 17:00 - 19:00
Nordea - Hvordan ser fremtiden ud på de finansielle markeder
ons d. 06 mar 19:00 -
Regel aften
man d. 11 mar 17:30 - 20:00
Bestyrelsesmøde
tor d. 14 mar 18:00 - 21:00
Fællesmøde m/udvalgsformænd og medarbejdere
man d. 25 mar 19:00 -
Privat selskab i Caféen
tir d. 26 mar 19:00 -
Informationsaften
man d. 08 apr 17:30 - 20:00
Bestyrelsesmøde

INFO VEDR. BANEN

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.