Regionsgolf Vest ABCD

Regionsgolf Vest ABCD, som er en holdturnering for damer og herrer over 21 år.

Turneringen spilles som en holdmatch med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome, alle som hulspilsmatcher. Et hold skal derfor bestå af 2 damer og 4 herrer.

Hver klub kan deltage med et hold i hver af de fire rækker, som er inddelt efter en minimums hcp-grænse:

• A-række: herrer 4,5 / damer 6,0
  • B-række: herrer 10,5 / damer 13,0
  • C-række: herrer 16,5 / damer 20,0
  • D-række: herrer 22,5 / damer 27,0

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på mandage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

Ansvarlig for tilmelding af hold er Kirsten Neve. Tilmeldingslister ophænges på opslagstavlen.

Senior:

Regionsgolf Vest Senior/Veteran for seniorer (damer over 50 år / herrer over 55 år) og veteraner (damer over 55 år / herrer over 60 år).

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på fredage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

Ingen begivenheder

INFO VEDR. BANEN

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.