Skovning af træer på banen

Efter sidste års skovning af en del af den gamle plantage for at give lys og luft til en række greens, er anden etape i fældningen af den gamle plantage på banen nu igangsat.

De gamle rødgranner er med årene blevet meget sårbare overfor de tilbagevendende efterårsstorme, så for at undgå yderligere stormfald med efterfølgende besværlige oprydningsarbejder er det besluttet, at også de resterende områder vil blive fældet, inden stormene vælter flere træer.

Skovningen vil i den kommende periode omfatte de arealerne mellem 13. tee og 14. fairway, mellem 2. green og 16. tee, samt til venstre for 6. tee. Arbejdet foregår i samarbejde med Skovdyrkerne, som også hjælper klubben med at afsætte træet.

Der vil fortsat være områder på banen, hvor gammel plantage bør fældes for at give luft til nyt, eksempelvis omkring 3. fairway og 18. tee. Her vil arbejdet ikke kunne ske med maskiner og vil derfor blive foretaget løbende af klubben selv. Det samme gælder udtynding af andre beplantninger på banen.

Som det allerede nu kan opleves på områderne, som sidste år blev ryddet for gamle rødgranner, arbejder naturen på højtryk for at erstatte det fældede med en mere naturlig vækst af både løv- og nåletræer, som i løbet af nogle år vil give en større variation i træer og buske på banen.

Keld Juhl Jensen

lør d. 07 dec 10:00 - 14:00
Titleist demodag og julehygge
man d. 09 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
tor d. 12 dec 18:00 - 22:00
Selskab i Caféen
tir d. 17 dec 17:00 - 22:00
Selskab i Caféen

INFO VEDR. BANEN

I tilfælde af frost/rimfrost på greens SKAL der spilles til vintergreens.

Der SKAL spilles til vintergreen på hul 6.

Fra og med den 21. november 2019 er der lukket for handicapregulering i Golfbox.

Se alle midlertidige lokale regler her.