IT-instruks

IT-instruks og instruks om brugen af persondata for Give Golfklub

I denne IT-instruks finder du de regler, der gælder for brugen af Give Golfklub’s IT-systemer samt brugen af de persondata, som Give Golfklub giver dig adgang til, til brug for udførelse af en eller flere opgaver for golfklubben. Persondata er alle data, der fortæller noget om en given person. Begrebet er altså meget bredt og omfatter eksempelvis: navn, e-mail, telefonnumre, medlemsnumre, men også ting som tøjstørrelse og resultater i en turnering.

Give Golfklub skal til enhver tid beskytte og værne om de persondata vi får fra medlemmer, gæster, ansatte og øvrige samarbejdspartnere, så vi overholder de persondataretlige regler. Derfor pålægger vi også enhver, der har adgang til persondata i eller fra Give Golfklub at efterleve de retningslinjer der er angivet i denne instruks. Data må ikke kopieres eller videregives til personer, der ikke har legitim adgang til disse.

IT-instruks og instruks for Give Golfklub

Slettepolitik

Efter persondataforordningen skal personoplysninger slettes, når det ikke længere er nødvendigt at behandle oplysningerne for at opfylde det formål, som de er indsamlet til.

Formålet med denne slettepolitik er at fastsætte konkrete slettefrister for forskellige typer af personoplysninger, som Give Golfklub har om henholdsvis medlemmer, ansatte og samarbejdspartnere.

Databeskyttelsesforordningen indeholder hverken minimums- eller maksimumsperioder for, hvor lang tid personoplysninger skal eller må opbevares. Det er op til den dataansvarlige at vurdere, hvad der er den korrekte periode, dog vil anden lovgivnings bestemmelser have betydning for denne vurdering, eksempelvis forældelseslovens regler, bogføringslovens regler o. lign.

Slettepolitik for Give Golfklub

Privatlivspolitik

I forbindelse med dit medlemskab (omfatter også prøvemedlemsskaber) i Give Golfklub behandler vi en række oplysninger om dig.  Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal vi give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler dine data. Vi har derfor udfærdiget denne privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du er medlem af Give Golfklub. Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine oplysninger til brug for dit medlemskab. Vi videresælger aldrig oplysninger om vores medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i denne privatlivspolitik.

Give Golfklubs privatlivspolitik

Teesteder

18-hullers banen kan spilles fra 4 forskellige teesteder. De enkelte hullers længde og banens opsætning tager hensyn til forskellige spilleniveauer, så det anbefales at følge skemaet nedenfor for den bedste oplevelse.

Teested    Længde      Herre       Dame
 48    4.765 m    hcp >36   hcp >24
 51    5.131 m    hcp <36    hcp <24
 57    5.668 m    hcp <24    hcp <12
 60    5.980 m    hcp <12    hcp <8

Anbefalingerne er udgangspunkt for udskrivning af dit scorekort, men du kan frit ændre valget. En gruppe bør spille fra teestedet, som anbefales til det højeste handicap, eller teestederne, som anbefales til hver spiller.

Husregler

Vi beder caféens gæster om at respektere følgende færdselsregler i caféen:

• Medbragte mad- og drikkevarer må ikke nydes i caféen og på terrasserne indenfor caféens åbningstider.
  • Ingen adgang i klubhus og café med snavset fodtøj. Benyt gerne omklædningsrummet til at skifte sko.
  • Ved private arrangementer i huset kan adgang til caféen være flyttet til indgangen ved putting green

Medlemskab

Seniormedlem 5.600 kr.
- fuldtidsmedlemskab med DGU-kort
- fri adgang til 18-hullers banen
- gratis brug af træningsbolde
- ½ greenfee for én gæst i egen bold
- gratis greenfee for pay & play-gæster
- 50% rabat på leje af golfbiler
- adgang til fritspils- og rabataftaler.
Fleksmedlem 1.800 kr.
- medlemskab med DGU-kort mrk. F
- 2 gratis runder på 18-hullers banen
- 50 kr. rabat på 18-hullers greenfee
Yngling 2.400 kr.
- medlemskab med DGU-kort indtil 25 år
- gælder også studerende indtil 30 år

Junior 1.000 kr.
- medlemskab med DGU-kort indtil 18 år
Mikro 400 kr.
- medlem uden DGU-kort indtil 8 år
Langdistance 2.000 kr.
- Fuldtidsmedlem fra anden dansk klub
- bopæl nærmest hjemmeklubben

Prøvemedlem 0 kr.
- praktisk og teoretisk golfuddannelse
- fleksibelt forløb tilpasset behov og tid
- gratis lån af golfudstyr i prøveperioden
- gratis brug af træningsbolde
- afsluttende prøve til golfkørekortet
- begrænset adgang til 18-hullers banen
Pay & Play 600 kr.
- medlemskab uden DGU-kort
- fri adgang til pay & play-banen
- fri træningsbolde fra boldautomat

Introduktion 0 kr.
- samme indhold som pay & play
- gælder kun første år i klubben
Passiv 300 kr.
- kun tidligere seniormedlemmer
- medlemskab uden DGU-kort
- fri adgang til pay & play-banen
- gratis brug af træningsbolde

Medlemskab gælder for ét år ad gangen. Udmeldelse samt ændring fra Senior-medlemskab til anden medlemskategori skal ske skriftligt inden 1. oktober med virkning fra årsskiftet.

Kontingent opkræves for seniorer og ynglinge halvårligt pr. 1. januar og 1. juli, og for øvrige medlemskategorier årlige pr. 1. januar.

ons d. 27 mar 19:00 - 21:00
Møde vedr. Regionsgolf 2019
lør d. 30 mar 08:00 - 13:00
Oprydning på og omkring banen og klubhuset
ons d. 03 apr 15:00 -
PING demodag
ons d. 03 apr 18:30 -
Åbent Hus for alle interesserede
søn d. 07 apr 09:00 - 14:00
MENY kaffe Åbningsturnering 2019
man d. 08 apr 17:30 - 20:00
Bestyrelsesmøde
lør d. 13 apr 11:00 -
Privat selskab i Caféen
tir d. 16 apr 14:00 -
Titleist Demodag
ons d. 17 apr 15:00 -
Wilson Staff Demodag

INFO VEDR. BANEN

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.