;

Lige nu - julekampagne!

Nu har vi Golfhæftet 2017 til salg i klubben! Når du køber Golfhæftet i klubben, støtter du os samtidig, idet vi får provision på alle kort, vi sælger.

Lad Golfhæftet 2017 blive årets julegave – køb 2 stk. og få en gave i købet. Du kan vælge mellem en handske, et par strømper eller et håndklæde. Så har du en ekstra gave at give væk eller forkæle dig selv med. Prisen for 2 stk. er 900 kr. Tilbuddet gælder til 31.12.16.

Hvis du vil have mulighed for at spille flere gange til halv pris, kan du opgradere dit Golfhæftet med PLUS med for 199 kr. Det giver dig mulighed for at spille på udvalgte baner og tider så mange gange du vil. Tiderne publiceres 7 dage i forvejen i Golfhæftet app og påwww.golfhaftetplus.dk. Støt din klub køb Golfhæftet her!