Ny chefgreenkeeper ansat

Klubben har som ny chefgreenkeeper ansat Henrik Hvilshøj Lindberg, som siden foråret 2016 været ansat som greenkeeper i klubben og derfor har et godt kendskab til banen.

Henrik er uddannet greenkeeper og har fungeret som greenkeeper i Faaborg og Midtfyns golfklubber og tidligere som greenkeeperassistent i Odense Eventyr Golf. Desuden har Henrik en uddannelse som agrarøkonom.

Henrik er 44 år og oprindeligt nordjyde, men har i en årrække boet med sin hustru Lena og deres 13-årige søn Simon í Haastrup nord for Faaborg. Foruden golf bruges fritiden på jagt og flugtskydning, samt rejser og naturen.

Henrik tiltræder i sit nye job pr. 1. februar og vil få ansvaret for to medarbejdere, som vil blive ansat fra marts måned. Bestyrelsen ønskes Henrik velkommen i jobbet og ser frem til samarbejdet.

man d. 21 jan 19:00 - 21:00
Sponsorudvalgsmøde
ons d. 23 jan 19:00 -
Sponsorarrangement hos Fary Lochan
man d. 28 jan 08:00 - 15:00
kontoret er lukket den 28. januar
man d. 04 feb 17:30 - 20:00
Bestyrelsesmøde
ons d. 06 mar 19:00 -
Regel aften

INFO VEDR. BANEN

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.