Ny chefgreenkeeper ansat

Klubben har som ny chefgreenkeeper ansat Henrik Hvilshøj Lindberg, som siden foråret 2016 været ansat som greenkeeper i klubben og derfor har et godt kendskab til banen.

Henrik er uddannet greenkeeper og har fungeret som greenkeeper i Faaborg og Midtfyns golfklubber og tidligere som greenkeeperassistent i Odense Eventyr Golf. Desuden har Henrik en uddannelse som agrarøkonom.

Henrik er 44 år og oprindeligt nordjyde, men har i en årrække boet med sin hustru Lena og deres 13-årige søn Simon í Haastrup nord for Faaborg. Foruden golf bruges fritiden på jagt og flugtskydning, samt rejser og naturen.

Henrik tiltræder i sit nye job pr. 1. februar og vil få ansvaret for to medarbejdere, som vil blive ansat fra marts måned. Bestyrelsen ønskes Henrik velkommen i jobbet og ser frem til samarbejdet.