Sæsonstart for nye golfspillere

Med foråret starter den nye golfsæson, og Give Golfklub har til sæsonstarten 2017 gjort sig ekstra umage med at udvikle tilbud til de mange nye golfspillere, som gerne vil i gang.

Med et åbent hus onsdag d. 29. marts inviteres alle interesserede til at besøge golfklubben og få et indtryk af de mange aktiviteter, som foregår omkring golfbanen og klubhuset på Bregnhovedvej.

Fra i år vil man som prøvemedlem kunne sammensætte sit begynderforløb, så det kan fungere, uanset om man har arbejde og familieliv, som skal passes, eller som senior har bedre tid i dagtimerne.

Golfklubben tilbyder begyndertræning og undervisning på forskellige tidspunkter af ugen – dag og aften, hverdag og weekend – så alle har god mulighed for at sammensætte et personligt forløb.

For de mere talentfulde vil der i løbet af foråret være mulighed for at blive golfspiller på en enkelt weekend. Tilbuddet om golf på en weekend gennemføres første gang fredag d. 7. til søndag d. 9. april.

Golfklubben har desuden valgt at reducere prisen for et begynderforløb til kun 500 kr. – et beløb, som refunderes, hvis man som udlært golfspiller efterfølgende melder sig ind som medlem i klubben.

Skulle nogen være forhindret i at møde op til golfklubbens åbent hus d. 29. marts kl. 18-20, er klubhuset på Bregnhovedvej åbent alle hverdage. Yderligere informationer findes her på klubbens hjemmeside.

Ingen begivenheder

INFO VEDR. BANEN

Der spilles til vintergreen på hul 6 + 15.

Ophør af handicapregulering
Vi nærmer os vinteren og derfor er det ikke længere muligt at blive reguleret i handicap fra 19-11-2018.
Handicapudvalget vil i løbet af foråret 2019 komme med en dato for hvornår der igen åbnes for regulering.

Se alle midlertidige lokale regler her.