Medlemskab

- fuldtidsmedlemskab med DGU-kort
- fri adgang til 18-hullers banen
- gratis brug af træningsbolde
- ½ greenfee for én gæst i egen bold
- gratis greenfee for pay & play-gæster
- 50% rabat på leje af golfbiler
- adgang til fritspils- og rabataftaler.
Fleksmedlem 1.600 kr.
- medlemskab med DGU-kort mrk. F
- 2 gratis runder på 18-hullers banen
- 50 kr. rabat på 18-hullers greenfee
Yngling 2.400 kr.
- medlemskab med DGU-kort indtil 25 år
- gælder også studerende indtil 30 år

Junior 1.000 kr.
- medlemskab med DGU-kort indtil 18 år
Mikro 400 kr.
- medlem uden DGU-kort indtil 8 år
Langdistance 2.000 kr.
- Fuldtidsmedlem fra anden dansk klub
- bopæl nærmest hjemmeklubben

Prøvemedlem 500 kr.
- praktisk og teoretisk golfuddannelse
- fleksibelt forløb tilpasset behov og tid
- gratis lån af golfudstyr i prøveperioden
- gratis brug af træningsbolde
- afsluttende prøve til golfkørekortet
- begrænset adgang til 18-hullers banen
Pay & Play 600 kr.
- medlemskab uden DGU-kort
- fri adgang til pay & play-banen
- fri træningsbolde fra boldautomat

Introduktion 0 kr.
- samme indhold som pay & play
- gælder kun første år i klubben
Passiv 300 kr.
- kun tidligere seniormedlemmer
- medlemskab uden DGU-kort
- fri adgang til pay & play-banen
- gratis brug af træningsbolde

Kontingent opkræves for seniorer og ynglinge halvårligt pr. 1. januar og 1. juli, og for øvrige medlemskategorier årlige pr. 1. januar. 2017 vil være overgangsår, da opkrævninger indtil 2016 er foretaget 1. april og 1. oktober.

Medlemskab er gældende for ét år ad gangen. Udmeldelse af klubben samt ændring fra Senior til anden medlemskategori skal ske skriftligt inden 1. oktober og har virkning fra årsskiftet.

Midlertidige lokale regler

Lejeforbedring:
På fairway og tættere klippede arealer through the green må bolden løftes, renses og genplaceres indenfor et scorekorts bredde, dog ikke nærmere flaget. Regel 20-4 gælder.
Skader fra fugle:
Områder med skader fra fugle, som leder efter larver, betragtes som unormale overfladeforhold. Spilleren må through the green droppe bolden indenfor én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, dog ikke nærmere flaget. Regel 25-1 gælder.

Teesteder

18-hullers banen kan spilles fra 4 forskellige teesteder. De enkelte hullers længde og banens opsætning tager hensyn til forskellige spilleniveauer, så det anbefales at følge skemaet nedenfor for den bedste oplevelse.

Teested    Længde      Herre       Dame
 48    4.765 m    hcp >36   hcp >24
 51    5.131 m    hcp <36    hcp <24
 57    5.668 m    hcp <24    hcp <12
 60    5.980 m    hcp <12    hcp <8

Anbefalingerne er udgangspunkt for udskrivning af dit scorekort, men du kan frit ændre valget. En gruppe bør spille fra teestedet, som anbefales til det højeste handicap, eller teestederne, som anbefales til hver spiller.

Historie

Give Golfklub blev som forening stiftet mandag d. 30. september 1991 ved den stiftende generalforsamling på Diagonalkroen i Give.
Klubben fik adresse på Bregnhovedvej 3 i Give, hvor den mindre landejendom "Søndergaard" og 55 hektar jord blev opkøbt til formålet.
Efter 1½ års arbejde af professionelle og en række frivillige ildsjæle kunne 18-hullers banen indvies lørdag den 22. maj 1993.
Det gamle stuehus blev sammen med nyopførte bygningsfløje til klubhus. Huset er siden ombygget og moderniseret i flere omgange.
Klubben har i dag omkring 800 medlemmer og beskæftiger 6-8 ansatte. Golfbanen besøges årligt af 4.000 golfspillende gæster.

Bestyrelsesmøder

Generalforsamlinger