Ændring i bestyrelsen

Charlotte Brøgger har meddelt, at hun af helbredsmæssige årsager desværre må stoppe sit arbejde i bestyrelsen. Bestyrelsen har bedt Helle Olesen, formand for handicapudvalget, om at indtræde som suppleant.

Helle Olesen vil være fungerende medlem af bestyrelsen indtil klubbens generalforsamling i november. Hun vil i bestyrelsen overtage posten som sekretær fra Anne Mette Bjerregaard, som har overtaget ansvaret som formand for husudvalget.

Bestyrelsen vil gerne sige Charlotte en stor tak for hendes indsats igennem de seneste to år.

Bestyrelsesmøder

Generalforsamlinger