Gin-smagning i Golfklubbens Cafe

Give Golfklub og Diagonalen Vin Og Blomster inviterer til Gin-Smagning i Golfklubbens Cafe, fredag den 9. juni kl. 19.00.

I mange år Gin været bartenderens fortrukne ingrediens i drinks, og Gin er i løbet af få år blevet en af de mest foretrukne slags spiritus i rigtig mange hjem. Og ned rette må man sige. Kombinationerne mellem Gin, tonic og garnish er uendelige. Gin er meget mere end bare ”Gran-nåle”. Mød op denne aften hvor Johnny vil tage os med på en tur gennem Ginnens historie og krydre det med 7 forskellig Gin, forskellige Tonics og diverse Garnishes.
Pris pr. peson kr. 300.
Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding og betaling nødvendig hos Lone på 75739401

Kontakt caféen

Give Golfklub
Bregnhovedvej 3
7323 Give
Att: Helle C. Bachmann

telefon: 2534 1504
mail: cafe@givegolfklub.dk

Caféens åbningstider

Fra 1. november
Lukket
Åbnes efter aftale

Fra 1. april:
Mandag kl. 12-14
Tirsdag-torsdag kl.13-21
Fredag: lukket
Weekend & helligdage kl. 12-16
- samt efter aftale

Fra 1. oktober
Weekend og helligdage kl. 12-16
- samt efter aftale

Caféen kan på dage med dårligt vejr og ingen aktivitet på golfbanen være lukket. Vil du være sikker på at caféen er åben, bedes du ringe på 2534 1504.
Udenfor caféens åbningstider henvises til automater med kolde og varme drikke til højre for receptionen.