Turneringsweekend for Eliteholdene i Give Golfklub

SØNDAG, DEN 15. JUNI 2014

I den kommende weekend er der turneringsweekend for Eliteholdene i Give Golfklub. Vi har 4 hold med, nemlig: Damer Kval., Herrer Hval, Herrer 4 Division og Senior 3. Division.

Søndag spiller alle holdene hjemme og der vil derfor være mulighed for at opleve kampene på nært hold. Så kom og vær med til at heppe på Klubbens spillere i forsøget på at vinde på hjemmebane og vær med til at blæse modstanderne ud af banen.

Første start er kl. 08:00 for Herrer 4. Division, derefter Herrer Kval. Kl.. 09:10, Damer Kval. Kl. 10:20 og sidst men ikke mindst Senior 3. Division kl. 11:10.

Vel mødt.

Eliteudvalget

Velkommen til elitegolf

Velkommen til Give Elite Golf. Vi byder dig velkommen til golf som elitesport og vi glæder os til at møde netop dig. Vi kan bruge alle spillere med et lavt handicap; Unge med ambitioner om et lavt handicap og alle andre med ambitioner om et singlehandicap er yderst velkomne. Golf som sport hvor træning og spil er en fast del af ugens program, i nærmeste fremtid kan du læse mere her på hjemmesiden hvornår træningen starter i 2017. Vel mødt!