Sidste turneringsweekend - 3. division Senior

Før den sidste turnerings weekend var stillingen i 3 division senior:
Mollerup – 6 points, Ørnehøj – 4 points, Give -3 points og Odder – 3 points

Men Give bedre indbyrdes mod Odder.
Med den stilling så troede vi egentlig at Mollerup var selvskrevne til oprykning.
Så da vi startede lørdagens hjemmekamp mod Ørnehøj, spillede vi for at vinde, og dermed sikre at vi ikke rykkede ud af 3 division.
Kampen mod Ørnehøj gik over al forventning ogvi var fra start til slut oppe i de fleste kampe og vandt overlegent 12 -2.
Dermed var første prioriteten klaret og vi kunne ikke rykke ned.
Men sidst på eftermiddagen opdagede vi at det flaskede sig sådan, at vi om søndagen skulle spille i Mollerup og at denne match var blevet en oprykningskamp.
Så det var pludselig blevet en vigtig match.
Og vi startede alle godt på hul 1 – men så var succesen også slut. Da vi turnede var vi kun oppe i 2 matcher og nede i resten.
Men efter hul 13 blev tingene lidt bedre, og herefter begyndte flere matcher at vende.
2. single vandt 5-4, Foursome var dormy 3 oppe, så nu var det pludseligt sandsynligt at vi kunne vinde.
Så jeg gik hurtigt til hul 18 for lige at se at 4 singlen, som havde været 4 nede pludselig stod med et put til at vinde matchen, hvilket han gjorde. Herefter delte vor 3.single matchen.
Så slut resultatet blev 9-5 og dermed oprykning til 2. division.
TILLYKKE TIL GIVES SENIOR HOLD.
Holdet har i løbet af sæsonen bestået af følgende spillere:
Jette Hannerup
Helle Olesen
Gitte Østergaard
Ove Holm
Michael Olesen
Niels Alsted
Karsten Jeppesen
Ole Jensen
Karsten Juhler
Jørgen Sørensen
Lars Hannerup
Svend Lindberg
Der skal hermed lyde et tak til alle spillere.

Poul-Erik Thomsen
Holdkaptajn