Ladies’ Section

Give Golfklub LS indbyder ALLE kvindelige GGK spillere – der er fyldt 21 år og spiller i hcp 0 – 54 til en hyggelig og spændende golfsæson hver tirsdag.

Ladies' Sections formål er at kombinere golfsporten med godt kammeratskab, socialt og sjovt samvær samt at øge den enkeltes kendskab til golfspillets regler.

Vedtægter 2017

Give Golfklub LS indbyder alle kvindelige spillere, der er fyldt 21 år og spiller i handicap 0-54, til en hyggelig og spændende golfsæson hver tirsdag. Nye spillere kan spille en ”prøverunde” en gang uden at betale kontingent til LS.

Lady sections formål er at kombinere golfsporten med godt kammeratskab, socialt samvær samt øge den enkeltes kendskab til golfspillets regler og etikette.

• Vi starter tirsdag d. 28 marts 2016 kl. 16.00

• Her spiller vi 9 huller Hallington

• Kl. 18.30 serveres suppe (LS betaler)

• Yderligere orientering om sæsonen 2017

Er du forhindret i at være med til golfspillet, er du velkommen til suppe og orientering om sæsonen.

Ring selv til køkken på tlf: 50900862 for bestilling af mad.

Månedsturnering:

• Sidste tirsdag i hver måned. Her spilles stableford, individuelt og holdspil

• Fællesspisning – HUSK at melde fra, hvis du er forhindret

Holdinddeling:

• Inddeling i 3 lige store rækker

Præmier:

• 1. præmie: Gavekort på 100 kr

• 2. præmie: Gavekort på 75 kr

• 3. præmie: Gavekort på 50 kr

• 5 spillere udløser 1 præmie

”Tættest på hullet”:

• Lars sponsorerer en præmie til den kvinde, der kommer ”tættest på hullet” på hul 6

Pris:

• Sæsonkontingent 150 kr

• Puttekonkurrence 20 kr for hele sæsonen (frivillig – de 10 bedste runder er tællende)

• Sæsonscorekort 20 kr – et scorekort, som udfyldes over hele sæsonen (frivillig)

• Matchfee hver tirsdag 30 kr (inklusiv præmier, vin på par-3 hullerne og bold for en birdie)

Tilmelding:

• Senest kl. 14.30 på GOLFBOX

• Betaling senest 15 min før start og gerne med dankort

• Spisning bestilles ved betaling, og maden serveres ca. 4 ¼ timer efter golfrundens start

Bøder:

• Bunkerfri: 5 kr

• Bropenge: 5 kr

• På green i 1. slag: 5 kr

• Birdie: 5 kr

Lady Section bestyrelse:

• Jette Schytt: Tlf. 20888100, Grethe U. Rasmussen: Tlf. 30278766, Jytte Nyborg: Tlf. 22320534,      Lone Bredvig: Tlf. 26131806 og Anne Draminsky: Tlf. 28551977

Bestyrelse Ladies’ Section

Anne Draminsky
Mobile: 2855 1977

Jette Schytt
Mobile: 20888100

Grethe U. Rasmussen
Mobile: 30278766

Lone Bredvig
Mobile: 26131806

Jytte Nyborg
Mobile: 22320534

PINK CUP

Danmarks største golfturnering for kvinder.

Pink Cup bakkes igen i 2017 op af et stærkt ambassadørteam
bestående af de professionelle golfspillere Emily Pedersen,
Malene Jørgensen og Daisy Nielsen samt tidl. danser og golf-
entusiast Anne Laxholm.

Pink Cup i Give Golfklub lørdag den 2. juli 2017.