Firkløver med 8 klubber i 2017

Firkløveraftalen er fra 2017 udvidet med Dejbjerg Golfklub. Fritspilsaftalen består herefter af golfklubberne i Brande, Jelling, Åskov, Herning, Birkemose, Kellers Park, Dejbjerg og Give.

Firkløveret er et tilbud til klubbernes fuldtidsmedlemmer, som for 800 kr. kan spille uden greenfee på de 8 baner og deltage i klubbernes åbne turneringer på medlemsvilkår.

Nye interesserede kan købe Firkløveret på kontoret i hjemmeklubben fra d. 1. november. Kortet gælder herefter resten af 2016 og hele kalenderåret 2017.

Indtast din egen score

Du kan selv indtaste dit scorekort i Golfbox enten via internet eller via touchskærmen i klubben. På den måde gør du klubbens og ikke mindst handicapudvalgets arbejde lettere. Din markør skal efterfølgende godkende det indtastede. Se brugervejledningen ved at klikke her