Men's Section 2021

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section.

Er du til højt humør og kammeratligt samt social samvær kan Give Golfklubs Men´s Section være noget for dig.

Du kan møde op om torsdagen i løbet af sæsonen som går fra ca. 1. april og til udgangen af september, eller kontakt en af os, så vi kan tage en snak om det at være med i Men`s Section.

Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og social samvær,  for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Bestyrelse Men´s Section

Karsten Jensen
Captain
Mobile: 2960 5281