Men's Section 2018

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section. Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og socialt samvær, for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Give Golfklubs Men’s Section optager spilleberettigede golfere af Give Golfklub, som er fyldt 21 år, og som har et handicap på højest 36,0.

Vel mødt.

Mens’ Section opstartstur 2017

Turen er arrangeret i weekenden den 21 – 22 – 23  April.

Vi kører i private biler ned til vores hotel som hedder www.strenglinermuehle.de

Vi har været der et par gange før, husk badetøj

Billed1 Billed2

Fredag den 21 April.

Afgang fra Give kl. 07.00 , herefter handles der ind til turen og vi mødes på banen

Krogaspe Golfpark senest kl. 10.30 ( Ligger lige før Neumunster )

Vi spiller kl. 11.00 og der udleveres en flute til runden  ( med i prisen )

Efter golf runden kører vi ned til vores hotel som ligger ca 45 km længere syd på.

Aftensmad kl. 19.00 ( 2 retter )

Lørdag den 22 April.

Vi spiser morgenmad.

Vi spiller kl. 10.10 på banen Segeberg / Gut Wensin ( 4 km fra hotellet )

Aftensmad kl. 19.00 ( 2 retter )

Søndag den 23 April.

Vi spiser morgenmad

Vi spiller kl. 08.50 på Gut – Waldshagen ( 17 km fra hotellet og på vej mod Danmark )

Efter golfrunden kører vi mod Give igen.

Pris :    2.100 kr.  i dobbelt værelse.

Der er 24 pladser. Der er 4 enkelt værelser ( koster 225 kr ekstra ) og 10 dobbelt værelser

Kørsel bliver arrangeret med 2 - 3 i hver bil. ( egen betaling )

Ved tilmelding meld venligst tilbage om du kan køre.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til olejensen50@gmail.com ( efter først til mølle princip )

Sidste tilmelding er 25. Februar. Betaling følger senere.   Mvh Ole Jensen

MSstillinger

Bestyrelse Men´s Section