Men's Section 2018

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section. Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og socialt samvær, for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Give Golfklubs Men’s Section optager spilleberettigede golfere af Give Golfklub, som er fyldt 21 år, og som har et handicap på højest 36,0.

Vel mødt.

Forretningsorden 2018

Vi spiller i to lige store grupper.

I den kommende sæson vil der fortsat blive spillet i to grupper. Men skillelinjen mellem de to grupper vil på de enkelte aftener ikke ligge fast på indeks 18. Vi vil i stedet blive delt op i to lige store grupper.  Vi har indført denne ændring i erkendelse af, at der hidtil konsekvent har været betydeligt færre spillere i B-rækken end i A-rækken.

Derimod vil der ikke ske ændringer i det løbende regnskab – order of merit. Her vil skillelinjen mellem A og B fortsat være 18,0.

12 tællende runder

Årets spiller i de to rækker vil fremover blive fundet på baggrund af et individuelt scoringsgennemsnit set over hele sæsonen. Scoringsgennemsnittet opgøres i stableford og findes ved at sammenlægge spillerens 12 bedste runder og dividere med 12. Ved færre spillede runder end 12 divideres summen af opnåede runder med 12.

Men hvorfor nu det? Jo, det sker fordi nogle af de mere øvede spillere i golfklubben har givet udtryk for, at de gerne vil være medlem af MS, men at de ikke kan spille så ofte, som mange af klubbens andre medlemmer. Derved er det næsten umuligt for dem at blive års-mester. Da vi meget gerne vil give alle mulighed for at blive medlem af MS indfører vi altså de nye regler.

Derved får de dygtige og stabile spillere en fair chance for at gøres sig gældende – selvom de ikke når at spille så mange runder.

MSstillinger

Bestyrelse Men´s Section

Karsten Juhler
Captain