Men's Section 2021

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section.

Er du til højt humør og kammeratligt samt social samvær kan Give Golfklubs Men´s Section være noget for dig.

Du kan møde op om torsdagen i løbet af sæsonen som går fra ca. 1. april og til udgangen af september, eller kontakt en af os, så vi kan tage en snak om det at være med i Men`s Section.

Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og social samvær,  for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Forretningsorden 2021

I den kommende sæson vil der fortsat blive spillet i to lige store grupper og skillelinjen vil ikke ligge fast, men blive fastsat på den enkelte matchdag.

For ”Order of merit” vil det stadig væk, være hcp. index 18, der afgør om man er A eller B spiller.

12 tællende runder

Årets spiller i de to rækker vil også i år blive fundet på baggrund af et individuelt scoringsgennemsnit set over hele sæsonen. Scoringsgennemsnittet opgøres i Stableford og findes ved at sammenlægge spillerens 12 bedste runder og dividere med 12. Ved færre spillede runder end 12 divideres summen af opnåede runder med 12.

"Årets putter" blive udregnet efter samme system.

Derved får alle en mulighed for at gøre sig gældende også selvom man ikke har mulighed for at møde op hver torsdag.

I 2021 har vi en gennemgående konkurrence med, nærmest flaget på tre par 3 huller, 6,13 og 17 ligesom der også vil være præmier hver torsdag til nærmest flagene, på hul disse huller

Vi har ikke bøder i MS, men i 2021 har vi ladet matchfee stige til 35 kroner, for ikke at have kontanter i omløb (grundet Corona), så derfor ingen motivationsafgifter i år

Vi spillerikkemed ”dame øl ”i MS Give!

Bestyrelse Men´s Section

Bo Eyro
Captain
Mobile: 2067 4213