Men's Section 2017

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section. Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og socialt samvær, for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Give Golfklubs Men’s Section optager spilleberettigede golfere af Give Golfklub, som er fyldt 21 år, og som har et handicap på højest 36,0.

Vel mødt.

Et godt resultat og en afskedshilsen

MS2017web

Dette billede af glade spillere illustrerer på bedste vis sæsonen 2017 i Give Golfklubs Mens Section, sådan som jeg har oplevet den. De sportslige resultater har været flotte, og humøret har været højt.

2017 blev et år, hvor vi indførte nye tiltag og fik afprøvet nogle ideer, som har ligget og boblet i nogle år.

Forud for sæsonen drøftede vi i bestyrelsen, om det var for meget på en gang, men vi valgte at køre igennem med det.

Det er jeg personligt glad for at vi gjorde. Vi har nu et meget klarere billede af, hvad vi kan gøre for at gøre det sjovere at være i Mens Section – men vi har også en viden om, hvad der ikke virker.

Jeg ved, at nogle af de nye ideer har medført en del frustrationer undervejs. Jeg vil derfor gerne takke alle for den muntre, sobre og sportslige måde, de er blevet modtaget på. Det er faktisk et godt billede af, hvordan vi er er i Mens Section; en flok glade og gæve gutter, der samles om golfspillet og forstår at more sig sammen. Nå ja - og som selvfølgelig sejrer ad h…… til!

Tak for et godt år

Hans Pagaard