Regionsgolf 2021

Den nye sæson for Regionsgolf er lige på trapperne, og der er plads til alle der har lyst til at være en del af Regionsgolfen. Det er ikke noget krav at du har spillet golf i flere år. Det vigtigste er, at du har lysten til at spille og dermed møde hold fra forskellige Klubber.  Der spilles en kamp på hjemmebane og en kamp på udebane, så der er gode muligheder for at komme ud og spille på en anden bane (ingen greenfee).  Da det sociale er en vigtig del af Regionsgolfen, vil der efter hver kamp være fællesspisning sammen med vores modstandere.

I år er der fra Give Golfklub tilmeldt hold i følgende rækker:

B, C, D + Senior B, Veteran og Super Veteran.

Der er åbnet for tilmelding via Golfbox og der vil blive hængt tilmeldingslister op til de enkelte rækker i Klubhuset.  Har du lyst til at være med, så skriv dig endelig på, også selvom du måske kun kan være med en enkelt gang i løbet af sæsonen.

Kaptajner for holdene er: B-rækken – Bo Eyro, C-rækken – ”Mangler”, D-rækken – AC og Senior B – Torben Rasmussen midlertidigt, Veteran – Karsten Aasted og Super Veteran – Kirsten Neve.

Har du spørgsmål til Regionsgolf er du velkommen til at tage kontakt til én af Hold Kaptajnerne eller til Helle Olesen.

Vi ses på Golfbanen 😊