Regionsgolf 2018

Ny sæson står snart for døren og det betyder også tid for Regionsgolf turneringen.  Traditionen tro er Give Golfklub tilmeldt og i år har vi tilmeldte hold i B, C, D og Senior B-rækken og Veteran B.

Hvad er Regionsgolf?
Danmarks største holdturnering for klubgolfere. Over 7000 golfspillere på alle niveauer deltager hvert år i regionsgolf.

Siden starten af Jyske Holdturnering helt tilbage i 1970’erne har Regionsgolf udviklet sig til i dag at være en landsdækkende og velfungerende holdturnering for 170 klubber med tilsammen over 900 hold.

Regionsgolfen er en holdturnering for klubgolfere og det sociale aspekt er vigtig. Der spilles for ”alvor”, men det hyggelige samvær mellem spillerne og hold fra forskellige klubber er bærende og vanedannende.  Mange golf venskaber mellem forskellige klubber er startet gennem Regionsgolfen.

Et hold består af 2 damer og 4 herrer som spiller 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome.  Alle Klubbens medlemmer er meget velkomne til at deltage, blot spillerne opfylder et par grundlæggende minimumskrav:

A, B, C, D rækken er handicap bestemt
Spilleren skal være fyldt 21 år innden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes og opfylde følgende handicap inddelinger:

• A-rækken            hcp. minimum 4,5
  • B-rækken            hcp. minimum 11,5
  • C-rækken            hcp. minimum 18,5
  • D-rækken            hcp. minimum 26,5

Senior / Veteran rækkerne er aldersbestemte

• Senior A, B, C                     minimum 50 år I turneringsåret
  • Veteraner Elite, A, B, C  mínimum 60 år i turneringsåret
  • Super-Veteraner             minimum 70 år i turneringsåret

Alle puljer består af 4 hold, der møder hinanden 2 gange i de indledende runder, så der spilles een kamp på hjemmebane og een kamp på udebane.  Det er en fantastisk måde at komme ud og spille mod andre ligesindede, på andre baner uden at det koster en formue i greenfee.

Deltagelsen er gratis, dog er det normal kutyme at man efter kampen spiser sammen, for på den måde at fremme det sociale på bedste vis.  En uskreven regel, der har eksisteret siden start, er at den individuelle vinder på hvert hold giver en øl eller vand til taberen.

Turneringsform
Alle matcher afvikles som hulspil og alle kampe spilles fra scratch, men i kraft af handicap grupperingen vil det altid være ligesindede den enkelte spiller møder og det vil være begrænset hvor stor et udsving der vil mellem spillerne.

Regionsgolf er en holdsport, når det er bedst. Den enkelte spiller har sin egen match, men resultatet er afgørende for holdets samlede resultat og dermed holdets samlede præstation.

Tidsplan for turneringen
Puljekampe spilles fra April til Juni.

Slutspilskampe spilles fra August og frem til regions- og landsfinaler i September.

Yderligere information
Har du lyst til at høre mere om Regionsgolfen og hvordan du bliver en del af fællesskabet er du meget velkommen til at kontakte Helle Olesen via mail helle.olesen@siemens.com  eller på telefon 6075 8110.  Du kan også læse mere via dette link - http://rgd.dk/

Ellers håber jeg, du er blevet fristet og har lyst til at deltage aktivt og vil opfordre dig til at skrive dig på tilmeldingslisten, der hænger i Klubhuset eller ved at sende en mail til helle.olesen@siemens.com, når turneringsopstarten nærmer sig vil du så blive kontaktet af Holdkaptajnerne fra de forskellige rækker.

Vel mødt til en spændende Regionsgolf sæson 2018

Golfhilsener til alle