Regionsgolf 2020

Den nye sæson for Regionsgolf er lige på trapperne, og vi har i år tilmeldt hold i følgende rækker: B, C, D + Senior B, Senior B og et enkelt hold i Veteran rækken.

Tilmelding til Regionsgolf i Golfbox.

Vil du være med i Danmarks største fællesskab af klubgolfere, komme ud at spille andre baner gratis og være en større del af vores gode sociale fællesskab i Give Golf Klub, så tilmeld dig Regionsgolf 2020 via Golfbox.

Hvert hold består af 2 damer og 4 herrer. Der spilles 1 damesingle, 3 herresingler og en mixed foursome (mixdouble) hver gang der spilles. Holdkaptajnerne på de enkelte hold sikre at alle der er tilmeldt et hold, kommer ud at spille.

Tilmeldingsfristen er den 15. april 2020.

Der er hængt tilmeldingslister op til de enkelte rækker i Klubhuset. Har du lyst til at være med, så skriv dig endelig på, også selvom du måske kun kan være med en enkelt gang i løbet af sæsonen.

Kaptajner til holdene er: B-rækken – Bo Eyro, C-rækken – Jørgen Bjerre Andersen, D-rækken – AC og Senior B – Torben Rasmussen, Senior B – Karsten Aasted og Veteran – Kirsten Neve.

Har du spørgsmål til Regionsgolf er du velkommen til at tage kontakt til én af Hold Kaptajnerne eller til Helle Olesen.

Vi ses på Golfbanen