Turneringer Give Golfklub

Velkommen til turneringer i Give Golfklub, vi har gennem sæsonen ca. 20 officielle turneringer med spændende og flotte præmier fra vore sponsorerer.

Næsten alle turneringer er åbne - dvs. også for DGU medlemmer fra andre golfklubber, samt for juniorer fra 10 år.

De fleste turneringer spilles som Gunstart - hvor alle spiller slår ud på hullerne samtidig, dette betyder også at spillerne kommer hjem  til klubhuset på ca. samme tid, så der er altid et dejligt socialt liv i klubhuset efter tuneringeren, mens man venter på afgørelsen, og der er mulighed for at  gennemgå alle slagene der er slået ude på banen med kammeraterne -  det er altid spændende hvem der  var "bedst idag"?

Oversigt over de forskellige turneringer findes på hjemmesiden

OBH Nordica - Tefal Åbningsturnering 2018, er den første officielle turnering og er altid velbesøgt af rigtige mange golfspiller der bare venter på en dejlig sæson på golfbanen.

Næste Turnering

Royal Unibrew turnering