Regionsgolf Vest ABCD

Regionsgolf Vest ABCD, som er en holdturnering for damer og herrer over 21 år.

Turneringen spilles som en holdmatch med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome, alle som hulspilsmatcher. Et hold skal derfor bestå af 2 damer og 4 herrer.

Hver klub kan deltage med et hold i hver af de fire rækker, som er inddelt efter en minimums hcp-grænse:

• A-række: herrer 4,5 / damer 6,0
  • B-række: herrer 10,5 / damer 13,0
  • C-række: herrer 16,5 / damer 20,0
  • D-række: herrer 22,5 / damer 27,0

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på mandage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

Ansvarlig for tilmelding af hold er Kirsten Neve. Tilmeldingslister ophænges på opslagstavlen.

Senior:

Regionsgolf Vest Senior/Veteran for seniorer (damer over 50 år / herrer over 55 år) og veteraner (damer over 55 år / herrer over 60 år).

Alle hold spiller en hjemme- og en udematch mod de andre hold i rækken i foråret. Alle matcher spilles på fredage i april, maj og juni måned. Videre deltagelse herefter afhænger af forårets resultater.

fre d. 20 maj 16:00 - 18:00
Åbent hus - kom og prøv golfspillet
fre d. 20 maj 18:00 - 22:00
AFLYST - Tapas, vinsmagning og modeshow
lør d. 21 maj 07:00 - 14:00
DGU - D-Tour Afd. 2
søn d. 22 maj 09:00 - 14:00
Pink Cup - UDSAT
man d. 06 jun 09:00 - 14:00
Pinseturnering

Bane Information:

Fra mandag den 28. marts, spilles med lejeforbedring:

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med, længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses.

Regel 14.2b(2) gælder

I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b.

Men gene eksisterer ikke, hvis skaden kun er til gene for spillerens stance.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel:
Generel straf efter Regel 14.7a.

I tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.

Der åbnes for handicapregulering fra den 1. april.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg