Bliv Kommunemester!

Deltag i klubmesterskabet – og kvalificer dig til det nye Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune.

Ved at deltage i klubmesterskabet får deltagerne mulighed for at kvalificerer sig til den første officielle udgave af Kommunemesterskaberne i Vejle Kommune.

Det afvikles lørdag den 27. september i Vejle Golf Club om eftermiddagen.

Top 3 i alle rækker i klubmesterskabet kvalificerer sig til Mesterskabet, der afvikles som slagspil over 18 huller i samtlige rækker.

Selvom du ikke kvalificerer dig, er der stadig spændende aktiviteter på dagen – bl.a. en lærerig clinic i det korte spil v/proerne i Vejle og Jelling Golfkluber, samt Short Game konkurrencer på indspilsgreen. Der er også arrangeret guidet naturvandring i Munkebjergskoven for alle interesserede!

Vi håber så mange som muligt vil melde sig til Klubmesterskabet – og at alle vil bakke op om det nye initiativ og møde op i Vejle den 27. september og hylde kommunens bedste golfspillere!

Læs mere om Mesterskabet og propositionerne ved at følge linkene, eller se mere på klubbens hjemmeside under turnering.

Turneringsudvalget

lør d. 20 aug 11:30 - 18:00
Gæster fra Henne Golfklub
søn d. 21 aug 09:00 - 14:00
Give El - Kop & Kande turnering 2022
tir d. 23 aug 10:00 - 15:00
Gæster fra Odsherred
lør d. 27 aug 09:00 - 14:00
Klubmesterskab 2022 - Royal Unibrew
søn d. 28 aug 09:00 - 14:00
Klubmesterskab 2022
man d. 05 sep 17:00 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Bane Information:

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg