Traktorgården Give - ny sponsor

Give Golfklub har indgået sponsoraftale med Traktorgården Give ApS.

Traktorgården får skilt på hul 9 tee 51/48.

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde og byderTraktorgården velkommen.

Fra Traktorgården til golfklubbens medlemmer:
Som Sponsor i Klubben vil vi tilbyde alle medlemmer og klubben en ekstra aftale om rabat på Have/Park maskiner.. Dvs. alt køb til privat person, og til eget brug. Vi tilbyder Rabat på have/park maskiner fra vores brede sortiment.

1. Alle maskiner klargøres og samles til brug uden beregning. Værdi 475 kr. på små maskiner og 1200 kr. på selv-kørende maskiner.
  2.
  3. Ved køb for over 3000 + moms giver vi en ekstra rabat på 10% kontant.

Aftalen gælder kun maskin køb og er ikke omhandlet af reservedele og arbejdsløn.

Vi hjælper gerne med vejledning om køb af maskiner og reservedele.  Vi har åbent alle hverdage fra 07.30-16.00 og ellers er vi fleksible for aftaler når det passer jer. Kontakt gerne Indehaver Søren Kristensen for mere Info på. Tlf.21645603.

Husk at støtte lokalt.. Det gør vi…

Se mere om Traktorgården her: http://www.traktorgaarden-give.dk/

man d. 07 feb 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde
man d. 07 mar 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Caféen er lukket

Caféen er lukket i hele januar 2022.

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg