Men's Section 2022

Velkommen til den nye sæson i Give Golfklubs Men's Section.

Er du til højt humør og kammeratligt samt social samvær kan Give Golfklubs Men´s Section være noget for dig.

Du kan møde op om torsdagen i løbet af sæsonen som går fra ca. 1. april og til udgangen af september, eller kontakt en af os, så vi kan tage en snak om det at være med i Men`s Section.

Klubben har til formål at kombinere golfsporten med godt kammeratligt og social samvær,  for herigennem at fremme glæden ved at spille golf og give den enkelte mulighed for at udvikle sit spil.

Mens Section venskabsmatch mod Gyttegård

Torsdag den 19. maj var Mens Section på besøg hos Gyttegård til vores årlige venskabsmatch. Trods en truende vejrudsigt med både lyn/torden og en masse regn var 22 spillere klar til at give Gyttegård kamp til stregen. Gyttegård stillede med hele 48 spillere, så Gives spillere skulle virkelig lægge sig i selen for at hive en sejer hjem. Spillerne kæmpede bravt, men overmagten var for stor og matchen endte med et nederlag.

Næste venskabsmatch er torsdag den 2. juni hjemme mod Brande Mens Section.

Bestyrelse Men´s Section

Bo Eyro
Captain
Mobile: 2067 4213