Din Tøjmand/Sportigan turnering

I perfekt golfvejr og med sponsor John Juhl søndag i spidsen har Give Golfklub i dag afholdt Din Tøjmand/Sportigan turnering med 74 deltagere.

Vanen tro var der indlagt ekstra konkurrencer ude på banen, hvor præcision og dygtighed blev belønnet. Derudover var der en holdkonkurrence, hvor vinderne var det hold der sammenlagt var bedst målt i stableford points.
Turneringen blev afviklet i 3 rækker, hvor A- og B-rækkerne spillede slagspil og C-rækken stableford. Nærmest flaget i første slag på par 3 hullerne blev præmieret med et gavekort til Caféen.
Der var tæt kamp om de flotte præmier fra sponsors butikker og der måtte både kigges på handicap og de sidste 9 huller for at afgøre placeringer. Der var præmie til de 6 bedste spillere i de 3 rækker, præmier for nærmest streg på fairway på 2 huller, nærmest flaget i 3. slag et par 5 hul samt præmie til den bedste holdscore. Også i holdkonkurrencen var der kamp til stregen, idet der kun var ét point mellem 1. og 2. pladsen.
Ramte man ikke lige dagen, så var der en ekstra mulighed, idet sponsor også havde medbragt klappepræmier, som blev uddelt ved lodtrækning blandt de spillere, der ikke havde vundet en præmie.

Resultater:
A-rækken