Velkommen i caféen

Caféen er klubbens sociale omdrejningspunkt med plads og rum til alle. Køkkenet er åbent det meste af året og serverer hjemmelavet mad i hyggelige lokaler med udsigt til golfbanen. Har du særlige ønsker, er du altid velkommen til at ringe og forhøre dig.

Menukort

Dagligt: Sandwiches, burgere, suppe, smørrebrød, lette retter, kaffe & kage.

Bestilling: Morgenmad/brunch, frokostretter, dagens middag, buffet efter ønske.

Baneservice: På udvalgte dage eller efter aftale tilbydes vådt og lidt tørt på banen.

Banner_99x32

mandag-fredag: lukket
weekend: 12-16
- samt efter aftale

Caféen kan på dage med dårligt vejr og få besøg på banen holdes lukket, hvilket annonceres på hjemmesiden.
Bestilling af mad på hverdage efter kl. 20 samt udenfor åbningstiderne bedes aftalt på forhånd og gerne dagen før.
Udenfor caféens åbningstider henvises til automater med kolde og varme drikke til højre for receptionen.