Velkommen i caféen

Caféen er klubbens sociale omdrejningspunkt med plads og rum til alle. Køkkenet er åbent det meste af året og serverer hjemmelavet mad i hyggelige lokaler med udsigt til golfbanen. Har du særlige ønsker, er du altid velkommen til at ringe og forhøre dig.

Menukort

Dagligt: Sandwiches, burgere, suppe, smørrebrød, lette retter, kaffe & kage.

Bestilling: Morgenmad/brunch, frokostretter, dagens middag, buffet efter ønske.

Baneservice: På udvalgte dage eller efter aftale tilbydes vådt og lidt tørt på banen.

Banner_99x32

mandag-fredag: lukket
weekend: 12-16
- samt efter aftale

Caféen forbeholder sig retten til at lukke tidligere på de dage, hvor vejret er dårligt og der derfor ikke er aktivitet på golfbanen. Vil du være sikker på at Caféen er åben, bedes du ringe på 25341504.
Udenfor caféens åbningstider henvises til automater med kolde og varme drikke til højre for receptionen.