MANDAGSKLUBBEN – MARTS 2018.

Mandagsklubben i Give Golfklub er for alle seniorer – Damer 50+ og Herrer 55+ - og vi spiller golf hver eneste mandag året rundt – uanset vejret !

I sommersæsonen er det med gunstart kl. 9.00 – og vi starter med åbningsmatch mandag den 26. marts 2018.
Tilmelding sker via www.golfbox.dk senest kl. 8.00 på spilledagen – og med automatisk handicapregulering.

Vi er nu mere end 140 medlemmer – og det sker, at vi er over 100 spillere til en match.
Vi spiller i fire rækker: Damer A og B samt Herrer A og B.
Vi tilstræber nogenlunde lige store rækker – og grænserne fremgår altid af opslagstavlen og af faktaboks nederst på denne side.

Årskontingent er på kr. 150 – og betales pr. 1. april. Normal pris for match er kr. 25.
Der er præmie til mindst hver 5. spiller i hver række – og til ”nærmest flaget” på alle par 3 huller. Desuden også præmie til ”årets bedste” for nærmest flaget på hul 17.

Mandagsklubbens kalender for 2018 er nu klar – og kan downloades via link i menuen til højre. Den vil også kunne blive udleveret ”på papir” hver mandag.
Også i år er der i kalenderen afsat fire datoer, hvor vi tager på udflugt til andre baner.
I år bliver det Vejen, Juelsminde, Royal Oak (Jels) og Birkemose (Kolding).

Udlandsturen går i år til Porto Santo.
Med Primo Tours som arrangør rejser over 40 medlemmer i perioden 6. – 13. april til atlanterhavsøen Porto Santo, der ligger ca. 50 km. nord for Madeira. Der er indlagt 4 golfdage – og flere forskellige udflugter og ”hviledage”.

3-dages turen i Danmark - arrangeret af Sanne (tidligere Cafe-bestyrer) - bliver i 2018 den 17. til 19. september.
Turen går til Rømø – og vi spiller banerne i Ribe og Rømø. Der er som sædvanlig fantastisk mad og ”levende” musik til festaftenen.
Invitation kan ses senere – og evt. udskrives - via link i øverste grønne boks.
Tilmeldingsliste vil blive ophængt på opslagstavlen – ellers kontakt Børge Vestergård.

Generalforsamling 2018 afholdes mandag den 12. november – efter matchen.

Uge 21 - dagene 21. til 27. maj - er Give Golfklubs jubilæumsuge. Der er derfor ingen Mandagsmatch, men vi opfordrer alle Mandagsklubbens medlemmer til at deltage i golfklubbens arrangementer i løbet af hele ugen.

På vegne af Mandagsklubbens bestyrelse – Flemming Stoumann, 20813105.

MANDAGSKLUBBEN – FORSKELLIGE REGLER.

Mødetid:
Fra mandag den 26. marts 2018 (sommertid) er der gunstart kl. 9.00 - tilmelding på www.golfbox.dk senest kl. 8.00 på spilledagen. Der sker automatisk handicapregulering.

Fra mandag den 29. oktober 2018 (vintertid) er der gunstart kl. 9.30 - tilmelding på www.golfbox.dk senest kl. 8.30 på spilledagen. Der sker IKKE automatisk handicapregulering.

Aldersgrænser og kontingent:
Damer fra 50 år – herrer fra 55 år.
Årskontingent er kr. 150 – betales senest 1. maj.
Normal matchfee er kr. 25 – ved spisning kr. 100 – på udflugter kr. 150.

Rækker:
Der spilles i to lige store rækker for både Damer og Herrer.
Bestyrelsen fastlægger rækkegrænserne – fra sæsonstart 2018 er de:

DAMER – spiller fra tee ”48”.  A-rækken: HCP til og med 30,9 = ATS 31. B-rækken: HCP fra 31,0 = ATS 32.

HERRER – spiller fra tee ”57”.  A-rækken: HCP til og med 26,2 = ATS 27. B-rækken: HCP fra 26,3 = ATS 28.

Præmier:
Til mindst hver 5. individuelt i hver række.
Til ”nærmest flaget” på alle par 3 huller.
Til årets bedste på ”nærmest flaget” på hul 17.
Ved særlige lejligheder også ”holdspil”.

Mandagsklubben

Mandagsklubben byder velkommen til endnu en dejlig golfsæson 2018 i Give Golfklub.

Match hver mandag med gunstart kl. 9.00 – fra 26. marts 2018 (sommertid).
Fra og med mandag den 29. oktober 2018 (vintertid) gunstart kl. 9.30.

Altid med tilmelding i www.golfbox.dk senest en time før spilletid (hvis ikke andet er oplyst).

Mandagsklubbens kalender 2018

Vedtægter/Regler 2018

Referat generalforsamling 13 november 2017

Gode råd – april 2018

Mandagsklubbens bestyrelse

Børge Westergaard
Mobile: 2844 2156

Betty Raabjerg
Mobile: 2625 8239

Jytte Duus
Mobile: 4079 5911

Bente Hansen
IT m.v.
Mobile: 2331 5036

Flemming Stoumann
IT - ansvarlig
Mobile: 2081 3105

Mandagsklub - generalforsamling

• Generalforsamlingen afholdes den anden mandag i november.
  • Bestyrelsen består af 5 personer – 2 er på valg i lige år og 3 er på valg i ulige år.
  • Dagsorden skal indeholde følgende: Valg af dirgent, valg af referent, formandens beretning, regnskab, valg til bestyrelsen, valg af suppleanter, valg af revisor, indkomne forslag.