Regionsgolf Danmark - Veteran Senior C – over 60 år

Give Golfklub har været repræsenteret i både Senior B – C ( 50 år) og Veteran C (60 år) Senior C gik videre til 1/8 finalen i Hammel mod Nordvestjysk og fik et nederlag på 11-0.

De mødte et velspillende og yngre hold, der helt fortjent vandt. Veteran C holdet har spillet 1!16 finale i Kellers Park mod Odense Eventyr og vandt 6-5 1/8 finale i Vejle mod Skærbæk Mølle og vandt 11-0 ¼  finale  i Trehøje mod Kalø og vandt 6-5 Nu skal de spille semifinale i Ribe mod Blommenslyst den 2. september, og vi krydser fingre for, at de også vinder denne kamp og kommer til finalen i Holmsland den 9. september.  Holdet består af:

Bodil Albrechtsen Lise Kamp Sussie Riber Jensen Leif Skov Jensen Holger Christensen Erik Jensen Poul Erik Thomsen Jens Bahnsen – holdleder

Give Golfklub Jens Bahnsen/Kirsten Neve

fre d. 20 maj 16:00 - 18:00
Åbent hus - kom og prøv golfspillet
fre d. 20 maj 18:00 - 22:00
AFLYST - Tapas, vinsmagning og modeshow
lør d. 21 maj 07:00 - 14:00
DGU - D-Tour Afd. 2
søn d. 22 maj 09:00 - 14:00
Pink Cup - UDSAT
man d. 06 jun 09:00 - 14:00
Pinseturnering

Bane Information:

Fra mandag den 28. marts, spilles med lejeforbedring:

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med, længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses.

Regel 14.2b(2) gælder

I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b.

Men gene eksisterer ikke, hvis skaden kun er til gene for spillerens stance.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel:
Generel straf efter Regel 14.7a.

I tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.

Der åbnes for handicapregulering fra den 1. april.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg