Klubmesterskaberne 2016 blev afviklet i Give Golfklub i weekenden 10. - 11. september.

Den største turneringsweekend i Give Golfklub er altid den weekend, hvor klubmester-skaberne bliver afgjort - og i år viste vejeret sig fra den bedste side tørvejr med en del sol og meget lidt vind, rigtigt godt til golf.

De tilmeldte spillere var alle medlemmer af Give Golfklub, og var opdelt i 10 rækker efter alder og køn – og spillede fra scratch (dvs. uden handicap). Der var således deltagere i Herre Super Veteran-rækken på 82 år og den yngste deltagere i junior-rækken på bare 12 år. Det vil altid være klubbens absolut bedste spillere, der bliver klubmestre, da der ikke gives den normale ”kompensation” for den enkeltes spillehandicap.  Det er ganske enkelt den spiller, der kommer banen rundt i færrest antal slag, der bliver klubmester i den enkelte række. Der var tilmeldt i alt 78 spillere, der alle spillede to runder på den særdeles velplejede ba-ne i Give Golfklub (og tak til green-keeperne for det) – dog spillede Herrer og Herre Junior tre runder (to lørdag og én søndag). Der var således golf på programmet i Give Golfklub lige fra kl. 8.00 lørdag morgen til søn-dag aften kl. 16.00, hvor den endelige præmieoverrækkelse var slut. Klubmesterskaberne forløb stort set uden problemer, og de nødvendige afklaringer af reg-ler blev ordnet i mindelighed - i golf er man nemlig selv sin egen dommer! Den første runde i klubmesterskaberne om lørdagen indgik - udover i klubmesterskabet - i en sideløbende Stableford Turnering, hvor der blev uddelt præmier til de 5 bedste i to lige store rækker.

Vinderne i  Stableford-turnering blev:
A-række:
1. Kristian Jacobsen  43 points.
2. Nikolas Pagård    40 points.
3. Steffen Jepsen    37 points.
4. Rasmus Tølbøl    36 points.
5. Svend Olsen Lindbjerg      35 points.

B-række:
1. Lise Kamp     38 points.
2. Max Kastberg     37 points.
3. Jens Chr. Gertsen   36 points.
4. Erik Jensen     35 points. (laveste HCP)
5. Eddy Hansen         35 points.

Præmierne for at komme nærmest hullet på de fem par-3 huller blev uddelt til:
Hul 3 Karsten Willasen    294 cm.
Hul 6 Villy Vesterlund    260 cm.
Hul 9 Keld Juhl Jensen    159 cm.
Hul 13 Svend Olsen Lindbjerg      119 cm.
Hul 17 Rasmus Tølbøl        265 cm.

Søndagens runder blev i mange af rækkerne særdeles spændende og ofte først afgjort på de sidste huller. I Herre Super Veteran rækken blev der omspil mellem to spillere, før der var fundet en vinder. Til vinderne af de enkelte rækker var der et termokrus med klubbens logo indgraveret og en flaske champagne, der traditionen tro blev indtaget i klubhuset sammen med alle til-skuerne og de øvrige deltagere.

Vinderne i de enkelte rækker – der i et år nu kan smykke sig med titlen klubmester inden for hver række – blev

Dame  Veteran (60 år eller derover):
1. Else Pedersen 192 slag.
2. Gitte Minke 197 slag.

Dame Senior (50 år eller derover):
1. Helle Olesen 172 slag.
2.      Jette Hannerup 175 slag.

Damer (Åben Damerække):
1. Yupin Hima 176 slag.
2. Jane Pedersen 208 slag.

Dame Junior (under 19 år):
1. Sophie Røes Jørgensen 226 slag.
2.   Filippa Røes Jørgensen 229 slag.

Herre Super Veteran (70 år eller derover):
Efter omspil på hul 18 & 1.
1. Villy Vesterlund 187 slag.
2. Max Kastbjerg 187 slag.

Herre Veteran (60 år eller derover):
1. Jørgen Kousgaard 171 slag.
2. Jens Bahnsen 180 slag.

Herre Senior (50 år eller derover):
1. Michael Olesen 166 slag.
2. Ole Jensen 167 slag. 86-71

Herre Mid-Age (30 år eller derover):
1. Svend Olsen Lindbjerg 165 slag.
2. Ole Jensen 172 slag. 86-2240

Herrer (Åben Herrerække):
1. Nikolas Pagård 235 slag.
2. Brian Kvist 236 slag.

Herre Junior (under 19 år):
1. Kristian Jacobsen 222 slag.
2. Andreas Krag Hansen 256 slag.

Klubmester ”all-over” blev Kristian Jacobsen med 222 slag Kristian Jacobsen er således ”klubbens bedste spiller” – og får sit navn indgraveret i den flotte pokal, der har sin faste plads i klubhuset. Kristian Jacobsen modtog dermed titlen ”klubmester” og brillerede med den obligatoriske vindertale!

fre d. 20 maj 16:00 - 18:00
Åbent hus - kom og prøv golfspillet
fre d. 20 maj 18:00 - 22:00
AFLYST - Tapas, vinsmagning og modeshow
lør d. 21 maj 07:00 - 14:00
DGU - D-Tour Afd. 2
søn d. 22 maj 09:00 - 14:00
Pink Cup - UDSAT
man d. 06 jun 09:00 - 14:00
Pinseturnering

Bane Information:

Fra mandag den 28. marts, spilles med lejeforbedring:

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med, længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses.

Regel 14.2b(2) gælder

I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b.

Men gene eksisterer ikke, hvis skaden kun er til gene for spillerens stance.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel:
Generel straf efter Regel 14.7a.

I tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.

Der åbnes for handicapregulering fra den 1. april.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg