Kommunemesterskabet 2016

Kommunemesterskabet 2016 bød på flotte præstationer

Søndag blev Kommunemesterskabet i Golf afviklet på Jelling Golfklubs veltrimmede og udfordrende bane.

80 deltagere i seks forskellige aldersgrupper stillede til start, og efter 18 hullers golf i lige dele tørvejr og regn blev der kåret 11 mestre i henholdsvis dame- og herrerækkerne.

Det er tredje gang de fire golfklubber i Vejle Kommune sætter klubbernes bedste stævne for at finde ud af, hvem der er bedst til golf i kommunen, og deltagerne har alle kvalificeret sig til at deltage ved at slutte i top 3 i klubmesterskaberne i deres respektive klubber.

Dagens flotteste score i 75 slag, 3 over banens par, blev leveret af Peter Worsøe fra Vejle Golf Club, der vandt senior herrerækken overbevisende.

I Mid-age damerækken måtte der omspil til, da både Charlotte Holst og Marianne Linde, begge Vejle Golf Club, havde brugt 80 slag. Efter to gange at have spillet Jelling Golfklubs 18. hul trak Charlotte Holst sig sejrrigt ud af duellen, der rundede en flot golfdag af i Jelling.

”Vi er meget tilfredse med afviklingen, der var en smule udfordret af vejret. Men heldigvis undgik vi tordenvejr, og alt forløb planmæssigt. Vi har set nogle flotte scores fra kommunens dygtige golfspillere, der har taget denne turnering til sig”, fortæller Jelling Golfklubs turneringsansvarlige Jan Frandsen, der er en af tovholderne bag arrangementet.

Kommunemesterskaberne i golf er det samarbejde mellem kommunens fire golfklubber, Jelling, Give, Vejle og Kellers Park i Brejning. Mesterskabet blev afviklet første gang i 2014, og det kan konkluderes, at mesterskabet er blevet det ønskede trækplaster i slutningen af en lang og god golfsæson.

Kommunemestrene 2016, der modtog pokal og vandrepokal, er;

Junior piger: Josephine Bertelsen, VGC, 81 slag foran Christina Skou, VGC, 89 slag
Junior drenge: Kristian Jakobsen, GGK, 81 slag foran Peter Andersen, VGC, 82 slag
Damer: Yupin Hima, GGK, 90 slag vinder.
Herrer: Finn Andersen, KPGK, 77 slag foran Steffen Jepsen, GGK, 79 slag
Mid-age Damer: Charlotte Holst VGC, 80 slag efter omspil med Marianne Linde, VGC, 80 slag
Mid-age Herrer: Jesper Dupont, JGK, 81 slag, foran Lasse F. Orht, VGC 82 slag
Senior Damer: Jette Hannerup, GGK 90 slag foran Susanne Sundberg, JGK, 92 slag
Senior herrer: Peter Worsøe, VGC 75 slag foran Karsten Juhler, GGK, 86 slag
Veteran Damer: Jette Hindkjær, VGC, 86 slag, foran Helle Sigsgaard, JGK 93 slag
Veteran Herrer: Jens Bahnsen, GGK 87 slag foran Hans Henrik Mathiasen, VGC 88 slag
Super veteran herrer: Villy Vesterlund, GGK, 89 slag, foran Max Kastberg, GGK 103 slag

2016-10-03 1230

fre d. 20 maj 16:00 - 18:00
Åbent hus - kom og prøv golfspillet
fre d. 20 maj 18:00 - 22:00
AFLYST - Tapas, vinsmagning og modeshow
lør d. 21 maj 07:00 - 14:00
DGU - D-Tour Afd. 2
søn d. 22 maj 09:00 - 14:00
Pink Cup - UDSAT
man d. 06 jun 09:00 - 14:00
Pinseturnering

Bane Information:

Fra mandag den 28. marts, spilles med lejeforbedring:

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med, længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses.

Regel 14.2b(2) gælder

I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b.

Men gene eksisterer ikke, hvis skaden kun er til gene for spillerens stance.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel:
Generel straf efter Regel 14.7a.

I tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.

Der åbnes for handicapregulering fra den 1. april.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg