Synoptik Cup bliver til abacus cup

abacus cup er Danmarks største bredde turnering

Efter mange år med navnet Synoptik Cup skifter turneringen nu navn til abacus cup. Men fortsætter ellers som du kender det.

Turneringen afvikles over min. 3 turneringer i egen klub, hvor man får tildelt ranglistepoint alt efter placering. Vinderen af hver handicapgruppe, på ranglisten, dvs. i alt 5 spillere fra hver klub, går videre til landsdelsfinale og de to bedste klubhold i hver landsdelsfinale går derefter videre til landsfinalen.

Du skal ikke selv tilmelde dig abacus cup. Hvis din klub er tilmeldt, så er du automatisk med - såfremt du deltager i en af de turneringer, som din klub har udvalgt som tællende til ranglisten.

I år præmieres en Hole-in-One med en funktionel solbrille fra Sunread.

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg