Gløgg turnering 2019

Vi synes det var tid til at prøve lidt nyt i forbindelse med vores Gløgg turnering 2019, derfor inviterede vi vores medlemmer til fælles spisning og natgolf onsdag den 27. november.

54 deltagere var der plads til på turneringen og der blev hurtigt meldt udsolgt på pladser.

Turneringen indledtes med fællesspisning i cafeen, hvor vi nød Jettes gullaschsuppe med ostebrød.
Turneringen blev afviklet som en Greensome - par turnering, hvor begge spillere slår ud på hvert hul, og parret vælger så det bedste drive at spille videre med.
Alle blev udstyret med en lysbold og på hullerne var der lys på teestederne, på flagstængerne og i hulkopperne. De fleste havde pandelampe på, som betød at man var synlig for de andre spillere og det var også en hjælp til at finde rundt i mørket og regnen.
Trods det dårlige vejr, var der meget højt humør og meget snak på banen – der blev både slået rigtig gode slag og en del dårlige slag. Vi var blev advaret om udfordringen med afstandsbedømmelse i mørket og det havde de fleste lidt problemer med.
Det var et flot syn ud over banen – røde, grønne og blå lysende bolde og en masse pandelamper ?
Alle nåede igennem de 9 huller uden at blive væk og da vi havde fået tørt tøj på, blev der serveret gløgg og æbleskiver i cafeen. Der blev delt præmier ud til de 3 bedste par i række A og B.
Vindere i A-rækken:
1. Bo Eyro og Ivar K. Weinshenck, 15 point
2. Alexander Lund-Brøchner og Mikael D. Pedersen, 13 point
3 Jette Hansen og Flemming Therkildsen, 12 point
Vindere i B-rækken:
1. Per Hannerup og Karl Johan Laursen, 16 point
2. Jane Pedersen og Allen K. Madsen, 13 point
3. Grethe S. Blichfeldt og Bent Neupart
Der var udlovet præmie til den bedst udklædte – 3 spillere havde taget den udfordring op og de fik alle 3 en præmie – Martin Nyholm, Else Pedersen og Ann Langager.
Det var en super sjov turneringsform og det tåler bestemt en gentagelse, - så mon ikke vi prøver igen til Gløgg turneringen 2020.
Tusind tak til alle 54 spillere, som gjorde det til en fantastisk sjov og hyggelig aften i golfklubben.
Kirsten, Karsten og Lone

PS. Husk vi har julehygge og demo dag i golfklubben lørdag den 7. december kl. 10 – 14. Shoppen og golfklubben er vært ved gløgg og æbleskiver - vi glæder os til at se jer.
Natgolf1
Natgolf2

Bane Information:

OBS: Der skal spilles til provosorisk green på hul 6.

Fra og med den 15. november 2021 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen.
Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler og i år SKAL der spilles fra måtter på fairway eller kortere klippet areal (f.eks. forgreen)
Vintermåtterne findes i en kasse ved touch skærmen og prisen er kr. 75 som betales via MobilePay 211691
Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på, at i tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.
Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg