Traktorgården Give - ny sponsor

Give Golfklub har indgået sponsoraftale med Traktorgården Give ApS.

Traktorgården får skilt på hul 9 tee 51/48.

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde og byderTraktorgården velkommen.

Fra Traktorgården til golfklubbens medlemmer:
Som Sponsor i Klubben vil vi tilbyde alle medlemmer og klubben en ekstra aftale om rabat på Have/Park maskiner.. Dvs. alt køb til privat person, og til eget brug. Vi tilbyder Rabat på have/park maskiner fra vores brede sortiment.

1. Alle maskiner klargøres og samles til brug uden beregning. Værdi 475 kr. på små maskiner og 1200 kr. på selv-kørende maskiner.
  2.
  3. Ved køb for over 3000 + moms giver vi en ekstra rabat på 10% kontant.

Aftalen gælder kun maskin køb og er ikke omhandlet af reservedele og arbejdsløn.

Vi hjælper gerne med vejledning om køb af maskiner og reservedele.  Vi har åbent alle hverdage fra 07.30-16.00 og ellers er vi fleksible for aftaler når det passer jer. Kontakt gerne Indehaver Søren Kristensen for mere Info på. Tlf.21645603.

Husk at støtte lokalt.. Det gør vi…

Se mere om Traktorgården her: http://www.traktorgaarden-give.dk/

man d. 30 nov 19:00 - 22:00
Generalforsamling GGK
man d. 07 dec 17:30 - 21:00
Bestyrelsesmøde

Bane Information:

LUKKET FOR HANDICAP REGULERING / VINTERREGLER

Fra og med den 27. november 2020 er der lukket for handicapregulering i Golfbox, uanset om der spilles til vintergreen eller til sommergreen. Teestederne vil blive rykket frem og der spilles efter vinterregler.

Bemærk at Baneudvalget gør alle golfspillere opmærksom på at der skal spilles til vintergreen, i tilfælde af rimfrost, med øjeblikkelig virkning.

Der bliver igen åbnet for handicapregulering til foråret, når der ikke længere er fare for frost.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Aalbæk  Sjakk  Sternberg