Vindere i Din Tøjmand/Sportigan turneringen

Søndag den 13. maj 2018 afholdt Give Golfklub den årligt tilbagevendende turnering Din Tøjmand/Sportigan med sponsor John Juhl i spidsen.

Din Tjmand vindere

72 spillere var mødt op til en hyggelig dag med solskin og let vind – perfekt vejr til en runde golf. Der blev spillet i 3-rækker, hvor A- og B-rækken spillede slagspil og C-rækken stableford. Ud over selve spillet var der også indlagt ekstra konkurrencer, tættest en streg på fairway på 2 huller, tættest på flaget på green i 3. slag på et par 5 hul samt en holdkonkurrence.

Det dejlige vejr kunne også ses på de fine scores, som blev belønnet med flotte præmier fra sponsors butikker. Ramte man ikke lige dagen, så var der ekstra chancer, idet John også havde medbragt flotte klappepræmier, som blev uddelt ved lodtrækning blandt de spillere, der ikke havde vundet præmie.

Resultater:

A-rækken 1. Thomas Pedersen, 72 slag 2. Svend Olsen Lindbjerg, 72 slag 3. Brian Kvist, 73 slag 4. Bo Eyro, 73 slag 5. Jette Hannerup, 74 slag

B-rækken 1. Dorthe Hansen, 70 slag 2. Holger Christensen, 72 slag 3. Eddy Hansen, 72 slag 4. Bjarne Jørgensen, 74 slag 5. Johnny Thøstesen, 74 slag

C-rækken 1. Karen Marie Hansen, 40 point 2. Ole Lindgård Petersen, 38 point 3. Anne Lise Kousgaard, 37 point 4. Karsten Aasted, 36 point 5. Linda Christensen, 36 point

Nærmest flaget på par 3 hullerne Hul 3 Michael Geertsen, 2,22 m Hul 6 Eddy Hansen, 2,71 m Hul 9 Søren Jakobsen, 1,68 m Hul 13 Ole Jensen (71), 5,22 m Hul 17 Svend Åge Andersen, 1,88 m Nærmest tværgående streg på fairway på hul 12 i 1. slag Leif Dyrmose, 0,85 m Nærmest langsgående streg på fairway på hul 4 i 1. slag Ole Lindgård Petersen, 0,05 m Nærmest flaget på green på hul 7 i 3. slag Thomas Pedersen, 1,86 m Holdkonkurrence Kim Harboe/Thomas Jul Hansen/Karen Marie Hansen/Inger Lildholdt, 143 point

fre d. 20 maj 16:00 - 18:00
Åbent hus - kom og prøv golfspillet
fre d. 20 maj 18:00 - 22:00
AFLYST - Tapas, vinsmagning og modeshow
lør d. 21 maj 07:00 - 14:00
DGU - D-Tour Afd. 2
søn d. 22 maj 09:00 - 14:00
Pink Cup - UDSAT
man d. 06 jun 09:00 - 14:00
Pinseturnering

Bane Information:

Fra mandag den 28. marts, spilles med lejeforbedring:

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med, længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses.

Regel 14.2b(2) gælder

I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b.

Men gene eksisterer ikke, hvis skaden kun er til gene for spillerens stance.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel:
Generel straf efter Regel 14.7a.

I tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.

Der åbnes for handicapregulering fra den 1. april.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg