Pinseturnering i Give Golfklub

Engang imellem kunne det være rart, hvis man lige kunne spille et hul om … og det var der åbenbart en del golfspillere, der gerne ville, for ikke mindre end 112 spillere deltog i en sjov og anderledes turneringsform 2. Pinsedag i Give Golfklub.

Her blev der spillet greensome eclectic - en parturnering afviklet i 2 rækker, hvor begge spillere slog ud fra teestedet og derefter valgte, hvilken bold der skulle spilles videre med. Herefter skiftedes spillerne til at slå, til bolden var i hul eller de tildelte slag var brugt. Parrene spillede de samme 9 huller 2 gange og forbedrede parret resultatet på de enkelte huller i anden runde, så blev den bedre score tællende på scorekortet.

Turneringen var kun for medlemmer af Give Golfklub, og det var super dejligt med så flot en opbakning fra klubbens medlemmer. De mange golfspillere fyldte også godt op på banen, hvor der var dobbeltstart på mange huller, men på grund af turneringsformen var de første spillere allerede i klubhuset på under 3 ½ time og de resterende fulgte meget hurtigt efter. Faktisk var vi så tidligt klar til præmieoverrækkelse, at turneringens sponsor Karsten Kirsch, klubbens nye pro, måtte overlade uddelingen af de flotte præmier til turneringsledelsen, da han stadig var travlt optaget med undervisning i sit nye træningsstudie.

Udover præmier til de 5 bedste par i hver række, var der whisky eller rødvin til nærmest flaget i første slag på par 3 hullerne - og ramte man ikke dagen, så var der ekstra chancer i form af klappepræmier.

Scores lå utrolig tæt og derfor blev flere placeringer afgjort ud fra laveste handicap.

Resultater:

A-rækken (slagspil)
1. Brian Kvist/August Kvist, 32 slag
2. Kristian Jakobsen/Søren Jakobsen, 33 slag
3. Kim Harboe/Steffen Jepsen, 33 slag
4. Erik Jensen/Michael Bertelsen, 33 slag
5. Dorthe Hansen/Jesper Grohnheit, 33 slag

B-rækken (stableford)
1. Allan Jørgensen/Claus Karlskov, 28 point
2. Kirsten Lang Sørensen/Frank Sørensen, 26 point
3. Jane Pedersen/Allen K. Madsen, 24 point
4. Finn Bachmann/Lone B. Neupart, 24 point
5. Erik Amdi/Knud Kyndesen, 23 point
VinderProShoppenPinseturnering2019

fre d. 20 maj 16:00 - 18:00
Åbent hus - kom og prøv golfspillet
fre d. 20 maj 18:00 - 22:00
AFLYST - Tapas, vinsmagning og modeshow
lør d. 21 maj 07:00 - 14:00
DGU - D-Tour Afd. 2
søn d. 22 maj 09:00 - 14:00
Pink Cup - UDSAT
man d. 06 jun 09:00 - 14:00
Pinseturnering

Bane Information:

Fra mandag den 28. marts, spilles med lejeforbedring:

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med, længden på et scorekort og er i det generelle område, ikke nærmere hullet." Bolden må renses.

Regel 14.2b(2) gælder

I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b.

Men gene eksisterer ikke, hvis skaden kun er til gene for spillerens stance.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel:
Generel straf efter Regel 14.7a.

I tilfælde af rimfrost,  skal der spilles til vintergreen med øjeblikkelig virkning.

Der åbnes for handicapregulering fra den 1. april.

Handicap- og Regeludvalget

Støt vores sponsorer ekstra meget i denne tid hvor alle virksomheder har det svært !

A. Boesenbæk Super Brugsen AagaardMaskinudlejning  Egtved Smedje
ToerringVVS web  Mokkaffe web  Sjakk  Sternberg